CAD transformeren van concept tot creatie

IronCAD is een intuïtieve 3D- en 2D-ontwerpoplossing die ingenieurs in staat stelt hun werk te doen, de productiviteit verhoogt en de samenwerking binnen het bedrijf vergemakkelijkt.

Een snelle en intuïtieve concurrent van Solidworks.

Kies uw methode

De overgang van 2D naar 3D en de eindmontage is zo eenvoudig als drag & drop en klikken met de intuïtieve ontwerpmethodologie van lronCAD.

Eén enkel bestand beheren

De uniforme ontwerpomgeving van IronCAD stelt u in staat om meerdere onderdelen in één bestand aan te maken. Geen gegevensbeheer meer.

Bespaar tijd met catalogi

Start het ontwerpproces met voorgedefinieerde vormcatalogi die eenvoudig kunnen worden aangepast om een werkgeometrie te creëren.

Transparante bedrijfsgegevens

Importeer en exporteer alle standaard CAD-bestandsformaten, zodat u gebruik kunt maken van bestaande gegevens en kunt samenwerken op alle platforms.

Productiever worden

Verbeter de productiviteit met gepatenteerde tools waarmee u intuïtief het formaat van objecten kunt aanpassen en eenvoudig elk onderdeel kunt herpositioneren.

Verkoop genereren

Maak modulaire onderdelencatalogi met technische gegevens, zodat de verkoop functionele ontwerpen in het veld kan maken.

Bekijk IronCAD in actie

Zie wat onze CAD-ontwerpsoftware echt anders maakt in deze inleiding tot de unieke ontwerpmethodologie van IronCAD..

CAD-software ontworpen voor efficiëntie

IronCAD biedt ons de efficiënte ontwerpworkflow die ons in staat heeft gesteld om ons bedrijf in het verleden te ontwikkelen en die ons in de toekomst zal helpen om vooruit te komen.

Dankzij IronCAD is de levertijd naar onze klant nog korter!

IronCAD is een toonbeeld van efficiëntie. Als de verkoopafdeling een transactie heeft afgerond, kan hetzelfde model dat als concept voor de klant is ontworpen, nog steeds worden gebruikt..