Support IronCAD

IronCAD Design Collaboration Suite is ontworpen om ingenieurs te voorzien van krachtige CAD-tools die hen productiever maken en een naadloze samenwerking mogelijk maken. Om deze missie te ondersteunen biedt IronCAD CAD-ondersteuning van wereldklasse, zodat klanten het potentieel van de ontwerpsoftware kunnen maximaliseren.

Wij helpen u graag verder en nodigen u uit om uw feedback te geven om toekomstige versies van de IronCAD Design Collaboration Suite te verbeteren.

Als u CAD-ondersteuning nodig heeft, neem dan contact met ons op:

+32 (0)2 672 61 82 (België)
info@ironcad.be

Ondersteuningsplannen

IronCAD biedt twee betaalde technische ondersteuningspakketten aan - Armor Advantage en Subscription - die met een softwarelicentie kunnen worden aangeschaft. Ze duren 12 maanden en omvatten alle productupdates in die tijd.

Als onderdeel van deze ondersteuningsplannen hebben gebruikers toegang tot het actieve online forum van IronCAD, waar teamleden en ervaren gebruikers van IronCAD softwareoplossingen bieden voor veelvoorkomende vragen en tips over hoe ze het meeste uit de IronCAD ontwerpsoftware kunnen halen.

Armor Advantage

Uitgebreid programma met telefonische ondersteuning en indien nodig het delen van het scherm.

Abonnement

Ontvang alle productupdates en krijg toegang tot deskundigen via het IronCAD Community Forum.

IronCAD-gemeenschap

Support Plan Leden, toegang tot de IronCAD gemeenschap voor het oplossen van problemen en advies van IronCAD personeel en gebruikers.