Hoe kan ik IronCAD producten kopen?

Achetez un logiciel de CAO sur lequel vous pouvez compter

In tegenstelling tot veel CAD-softwarebedrijven die slechts beperkte abonnementen verkopen, biedt IronCAD eeuwigdurende licenties voor zijn producten. En we blijven onze bestaande software ondersteunen, terwijl we klanten blijven aanbevelen om te upgraden naar de nieuwste versies van IronCAD.

Tarief

IronCAD, Full Edition, met eenvoudige en geavanceerde 3D- en 2D-ontwerptools om de productiviteit van uw CAD-ontwerpproces drastisch te verbeteren.

Inclusief alle bekroonde IronCAD tools in één pakket

  • Gratis 4-daagse online training
  • Permanente levenslange licentie
  • 1 jaar nieuwe updates


Waarom zou ik een perpetuele licentie kiezen als de mogelijkheid van een abonnement bestaat?

Abonnementslicenties bieden een lagere initiële kost dan de aankoop van de software, maar dit niveau wordt meestal afgeschreven over 2-3 jaar. Daarom, als u van plan bent om het product te gebruiken voor meer dan 2 jaar, koop het dan onmiddellijk en betaal minder. Door de jaarlijkse supportvergoeding te betalen om uw software up-to-date te houden, wordt het uiteindelijk goedkoper en wordt u niet gegijzeld door mogelijke prijswijzigingen. Bovendien zijn de CAD-gegevens van uw bedrijf waardevol, dus het is belangrijk dat u altijd en onder alle omstandigheden over de tools beschikt die u gebruikt om er toegang toe te krijgen. Het fysieke bezit van de softwarelicentie garandeert dat het product altijd voor u beschikbaar is om uw gegevens te gebruiken en te wijzigen.

Waarom zou ik, met de software die in de cloud beschikbaar is, de software downloaden en installeren op mijn PC?

U kunt op afstand ter plaatse werken in onvoorziene omstandigheden of op de weg en verder werken zonder dat u een internetverbinding nodig hebt. Bovendien worden uw CAD-gegevens lokaal beheerd en gecontroleerd, zodat uw waardevolle gegevens niet in gevaar komen.

Moet ik ondersteuning bij IronCAD kopen?

Ondersteuning voor IronCAD producten is optioneel. U kunt het product eenvoudigweg zonder ondersteuning aanschaffen en het zal met de huidige versie onbeperkt blijven werken. Wij raden echter ondersteuning aan en bieden 2 verschillende ondersteuningsproducten aan.

  • SS - Jaarlijkse Upgrade Support Overeenkomst alleen voor de levering van al onze nieuwe versies en service packs en toegang tot ons community forum om support incidenten op te nemen, Licentie voor Thuisgebruik, zodat u een licentie thuis of op een laptop beschikbaar kunt houden voor gebruik wanneer u op reis bent en niet in staat bent om uw primaire licentie te gebruiken, gedurende 12 maanden.
  • AA - Alles wat SS biedt, plus telefonische ondersteuning via uw lokale resellers of onze directe telefonische ondersteuningsdienst.

Heb ik een training nodig om IronCAD te gebruiken?

IronCAD heeft een intuïtieve gebruikersinterface en is eenvoudig te gebruiken, maar het gebruiksmodel verschilt van dat van andere CAD-systemen. Om er het beste uit te halen, raden we daarom altijd aan om te trainen. Klassikale training is niet echt nodig, omdat veel video tutorials online beschikbaar zijn. We bieden ook een videotrainingsprogramma aan dat u in slechts 4 dagen van beginner tot eind brengt met het maken van een 3D-model en het maken van gedetailleerde tekeningen. Deze is gratis beschikbaar bij aankoop van een licentie.