Installatie-instructies

Downloaden en installeren

 1. 1
 2. 2

  Klik om te downloaden om het proces te beginnen. Opmerking: Alleen 64-bits besturingssystemen worden ondersteund.

 3. 3

  Na het selecteren van uw systeemconfiguratie verschijnt er een prompt met de vraag "Run" de IronCAD applicatie. (kies "Run" om de installatie voort te zetten). U hebt hoge rechten nodig om te kunnen installeren en het kan zijn dat u wordt gevraagd om de installatie voort te zetten vanuit Windows. Klik op & # 8220; Ja & # 8221; of & # 8220; Doorgaan & # 8221; bij het dialoogvenster. Opmerking: De afbeeldingen zijn niet product- of versiespecifiek. De stappen zijn voor het standaard installatie- en activeringsproces.

 4. 4

  Vervolgens zal de IronCAD Design Collaboration Suite Download Manager beginnen met het downloaden van het programma.

 5. 5

  Zodra het downloaden van het programma is voltooid, zal de IronCAD DCS Download Manager automatisch het EXE-bestand van de IronCAD installatie weergeven.

 6. 6

  Klik op Installeren om de installatie te beginnen.

 7. 7

  Lees en accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Volgende.

 8. 8

  Selecteer de te installeren producten en componenten. Opmerking: Extra producten kunnen zichtbaar/verborgen zijn, afhankelijk van de geïnstalleerde producten.

 9. 9

  Klik op de gewenste opties en klik vervolgens op Installeren. Opmerking: Selecteer Aangepast om de installatie volledig aan te passen.

 10. 10

  Wacht tot de installatie voltooid is. Klik op Meer informatie om te zien hoe IronCAD anders is in termen van ontwerpproductiviteit.

 11. 11

  Klik om .NET Framework 3.5 te installeren (indien nodig). Install .NET

 12. 12

  Klik op Sluiten. Close .NET Installer

 13. 13

  Zodra de installatie is voltooid, controleert u de resultaten en klikt u op Voltooien.

Producten starten en activeren

 1. 1

  Start het gewenste programma (bijv. IronCAD) door te dubbelklikken op de snelkoppeling op het bureaublad.

 2. 2

  Vanaf IronCAD heeft u voor het eerst twee opties:

  • U kunt IRONCAD registreren en de 30-dagen proef uitvoeren.Select Registration Option
  • U kunt ook uw commerciële licentie registreren met een geldig serienummer en codewoord. Als u deze codes hebt ontvangen, kunt u de aanwijzingen op het scherm volgen om uw softwarelicentie te activeren. Als u een hardware licentie (dongle) heeft ontvangen, sluit deze dan aan op uw USB-poort en start IronCAD opnieuw op. Als u een netwerklicentie hebt aangeschaft, volgt u de instructies onder Support - Serverinstallaties om uw licenties te activeren.Select Registration Option
 3. 3

  Om als evaluatiegebruiker te draaien, kiest u voor Next om de evaluatieversie te registreren. Er zal u worden gevraagd om registratie-informatie te verstrekken. Vul het formulier in en klik op Volgende om de proefversie te activeren.Register Trial

 4. 4

  Zodra u het formulier hebt ingevuld, klikt u op Volgende om de evaluatieversie uit te voeren. Opmerking: Wanneer u het product start vanaf het bureaubladpictogram, ziet u dit dialoogvenster na de eerste keer niet meer. U kunt nu IRONCAD gebruiken tijdens de proefperiode. Klik om een nieuwe ontwerpomgeving (scène of tekeningen) te starten of klik op resources voor hulp.

  IRONCAD Startup Screen Once Running the Product

  Écran de démarrage IRONCAD une fois que vous avez exécuté le produit