IronCAD Opleidingscentrum

De IronCAD Design Collaboration Suite is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerpsoftware die ontwerpers toegang geeft tot belangrijke engineering en samenwerkingstools met minimale training - het kan in een paar dagen onder de knie worden gekregen. Veel gebruikers zijn in staat om hun eigen ontwerpen te maken na slechts een paar uur gebruik van de software, door het nemen van onze interactieve tutorial , het bekijken van onze trainingsvideo's en het verkennen van het platform.

En als u verdere instructies nodig heeft of als uw technische team een formele CAD-opleidingsomgeving nodig heeft, kunnen we u in contact brengen met ons wereldwijde netwerk van opleidingsaanbieders..

Trainingen op uw eigen tempo

Deze 17 lessen zijn ontworpen om in één dag te worden voltooid en verkennen het potentieel van IronCAD door het uitleggen van de belangrijkste kenmerken en verschillende voorbeeldprojecten.

Videotraining

Deze video tutorials introduceren de basisfuncties van IronCAD en verkennen meer geavanceerde onderwerpen zoals animatie, rendering en simulatie.

Startgids

De IronCAD Design Collaboration Suite User Guide, de Getting Started Guide, geeft een compleet overzicht van de ontwerpsoftware en de mogelijkheden ervan.

Interactieve Tutorial

Deze interactieve tutorial is een CAD-machine-leerprogramma dat u door een eenvoudig ontwerp leidt. Het is een uitstekende en praktische manier om de grondbeginselen van IronCAD te leren.