'

Het IronCAD onderwijsprogramma

IronCAD is toegewijd aan het helpen van leerlingen bij het leren van 3D-ontwerp en heeft samengewerkt met onderwijsinstellingen over de hele wereld om de kracht van zijn intuïtieve 3D-ontwerpsoftware in elk klaslokaal te brengen.

Ontdek wat IronCAD anders maakt met een gratis proefversie. Probeer IronCAD nu

CAD voor studenten en docenten die een voorsprong willen op de concurrentie

IronCAD , de eenvoudigste CAD-tool op de markt, biedt een ongekend gebruiksgemak waardoor het uiterst eenvoudig te gebruiken is. Daarnaast bieden functies als drag-and-drop design, het snel creëren van complexe assemblages en het eenvoudig positioneren van componenten ontwerpers in de beginfase een professioneel voordeel doordat ze 50-75% sneller kunnen ontwerpen dan andere CAD-systemen.

Studenten

Gratis voor studenten die IronCAD in een paar dagen kunnen leren, zodat ze ontwerpen kunnen verkennen en zich kunnen richten op de fundamenten van de techniek.

Facultair personeel

Met IronCAD's intuïtieve 3D-modelleringssoftware kunt u zich richten op het aanleren van ontwerpprincipes in plaats van op CAD-software.

Onderwijsinstellingen

IronCAD is wereldwijd aangenomen en heeft een uitgebreide gebruikersgemeenschap, die studenten carrièremogelijkheden biedt in vele industrieën.