Licentie en activering

IronCAD biedt verschillende manieren om zijn software in licentie te geven. Download een gratis proefversie en vraag vervolgens een permanente licentie aan of verleng deze voor verdere evaluatie. Of gebruik ons donglesysteem om IronCAD op een server te installeren en een licentie te delen met meerdere gebruikers op uw netwerk..

Volg de juiste links om uw proeflicentie om te zetten in een permanente licentie, uw proefperiode te verlengen of te leren hoe u dongle-licenties kunt beheren.

Licenties activeren

Als u een proefversie van de IronCAD software op uw apparaat hebt geïnstalleerd en uw licentie wilt upgraden met een aangeschafte licentie, volg dan deze link om te leren hoe u uw permanente licentie kunt activeren.

Uitbreiding van de licentie

In sommige gevallen zullen we de proef- en niet-verkooplicenties voor IronCAD producten verlengen, of we zullen een extra licentie voor thuisgebruik verlenen voor een werkgerelateerde aankoop. Druk op om een van deze speciale toepassingen toe te passen.

WAARSCHUWING: u wordt doorgestuurd naar ironcad.com.

Serverinstallaties

Als u een IronCAD dongle gebruikt om de installatie van software op een server, meerdere apparaten of een enkel apparaat te beheren, kunt u toegang krijgen tot de instructies en updates die u nodig kunt hebben door hier te klikken.