Collaborative 3D Modeling Software

Maak gebruik van de CAD-samenwerking in de hele onderneming met de 3D- en 2D CAD-software van IronCAD

IronCAD INOVATE

3D CAD-software ontworpen voor samenwerking

Un logiciel CAO pour tous

CAD-software voor iedereen

IronCAD INOVATE is een economische 3D CAD-software die de kloof overbrugt tussen de huidige visualisatietechnologie en een compleet CAD-werkstation. Door echte upstream en downstream samenwerking op het gebied van ontwerp mogelijk te maken, stelt INOVATE gebruikers in een heel bedrijf in staat om 3D-ontwerpconcepten te creëren, aan te passen en te delen, waarbij ervoor wordt gezorgd dat alle belanghebbenden volledig worden betrokken alvorens over te gaan tot de volgende fase van de productie.

Véritable conceptualisation collaborative

Echte samenwerkingsconceptualisering

Met een radicale 3D drag-and-drop omgeving biedt INOVATE een ongeëvenaard gebruiksgemak om het ontwerp te versnellen en meer belanghebbenden bij het proces te betrekken. INOVATE importeert ook standaard bestandsformaten (zoals ACIS, PARASOLID, IGES en STEP) en exporteert deze naar dezelfde bestanden, zodat belanghebbenden die andere 3D CAD-software gebruiken, volledig kunnen deelnemen aan INOVATE-workflows. Gebruik INOVATE TRANSLATOR om zelfs native bestandsformaten te importeren om uw mogelijkheden uit te breiden.

Communication au sein de l'entreprise

Communicatie binnen het bedrijf

INOVATE stelt 3D-modellen en technische projectgegevens beschikbaar aan marketing-, verkoop- en trainingsteams, zodat ze beter kunnen samenwerken en communiceren. Gebruik INOVATE 3D CAD-software om 3D-concepten en -animaties te maken en importeer deze vervolgens in marketing-, verkoop- en trainingsmateriaal, waardoor het gebruik van 3D-modellen en -gegevens ook buiten de engineeringafdeling wordt uitgebreid.