Samenwerkende 3D-modelleerder

Gebruik maken van interne CAD-samenwerking met de 3D- en 2D CAD-software van IronCAD

IRONCAD

Modelleringssoftware voor 3D-ontwerpers

Ironcad-simple-dynmique-puissant

Eenvoudig, dynamisch, krachtig

De IRONCAD 3D-modelleringssoftware stelt ontwerpers in staat om zich te richten op het ontwerp door hen te voorzien van een intuïtief platform dat de manier waarop we met de fysieke wereld omgaan weerspiegelt. Gemakkelijk te herpositioneren onderdelen met de gepatenteerde visualisatietool TriBall™, het formaat van objecten te wijzigen door ze uit te rekken met handgrepen en voorgedefinieerde vormen te slepen naar de ontwerpscène om het ontwerpproces te versnellen en te versnellen.

Ironcad-méthode de conception fluide

Méthode de conception fluide

IRONCAD is een desktop 3D- en 2D-ontwerpprogramma, waarmee gebruikers kunnen kiezen tussen parametrische, directe of een combinatie van beide modaliteiten op verzoek in een enkele omgeving. Hierdoor kunnen ontwerpers vrijelijk ontwerpideeën verkennen en dynamisch modellen maken op het scherm, zonder het concept vooraf te hoeven plannen en te plotten. Met IRONCAD kunnen ingenieurs met één enkele tool het hele ontwerpproces van concept tot productie beheren.

Ironcad-environnement de conception unifié

Uniforme ontwerpomgeving

Voor 3D-modellen die in IRONCAD zijn gemaakt is slechts één bestand nodig, hoe complex ook. De gegevens van het assemblagegedeelte worden geïntegreerd in de uniforme ontwerpomgeving van het bestand, in plaats van te koppelen aan externe bestanden. Gegevens over functies, onderdelen en assemblages kunnen worden opgeslagen in catalogi die kunnen worden voorgebouwd om veelgebruikte onderdelen en assemblages op te nemen, waardoor ontwerpers productiever kunnen zijn en het gebruik van 3D-gegevens binnen het bedrijf kunnen uitbreiden