3D-ontwerptools voor productiviteit

Doe meer in minder tijd met vooraf ontworpen CAD-onderdelencatalogi, de native FEA-tool, vertalers en IronCAD-weergave-integratie.

IronCAD Mechanical

Krachtige CAD-onderdelencatalogus voor fabrikanten

Bibliothèque IronCAD de composants standards

Bibliotheek van standaardcomponenten

IronCAD Mechanical is een IronCAD catalogus die voorgedefinieerde ontwerpen van bevestigingsmiddelen, lagers, O-ringen, leidingen en flenzen bevat die voldoen aan de industriële normen, waardoor fabrikanten tijd besparen. Schuif deze kant-en-klare ontwerpen eenvoudigweg in assemblages, waar ze met andere onderdelen worden samengevoegd met behulp van het ingebouwde intelligente gedrag van IronCAD .

BOM

Materiaallijst BOM

PROActiveManager is geïntegreerd met IronCAD Mechanical, een krachtige en volledig configureerbare BOM-datamanager die snel toegang biedt tot alle BOM-data in een 3D-scene. PROActiveManager kan onderdelen configureren of verwijderen en kan worden gebruikt om tekst te zoeken en te vervangen die is ingebed in een onderdeel van een onderdeel of assemblage..

Utilitaires plus utiles

Meer nuttige nutsbedrijven

IronCAD Mechanical heeft ook een aantal extra tijdbesparende functies voor fabrikanten, waaronder een tool voor het maken van parametrische gaten en inkepingen die vervolgens kunnen worden opgeslagen in catalogi voor herhaaldelijk gebruik; hulpprogramma's die onderdelen van massief naar negatief schakelen; een visuele materialendatabase die verschillende dichtheden kan toepassen op onderdelen of assemblages; en nog veel meer.