3D-instrumenten voor productiviteit

Doe meer in minder tijd met vooraf ontworpen CAD-onderdelencatalogi, de native FEA-tool, vertalers en IronCAD-weergave-integratie.

KeyShot

Schitterende 3D CAD-rendering

Rendu en temps réel

Real-time rendering

KeyShot is een real-time renderapplicatie waarmee u snel en eenvoudig verbluffende renderings en animaties kunt maken. Native integration for IronCAD direct toegankelijk vanuit de IronCAD gebruikersinterface, KeyShot toont alle veranderingen - van materialen tot verlichting, camera's en animaties - terwijl u werkt.

Caractéristiques à gogo

Kenmerken in overvloed

KeyShot bevat veel geavanceerde licht-, materiaal-, schaduw-, texturerings- en animatiefuncties die het een toonaangevend 3D CAD-rendering programma maken voor ontwerpers en technici die werkzaam zijn in een breed scala aan industrieën. Gebruik KeyShot om CAD-ontwerpen van consumentenproducten tot productiemachines tot leven te brengen met een native integratie van IronCAD .

Rendu de l'intérieur

Rendering van binnenuit

De IronCAD KeyShot integratie stuurt de CAD data direct naar het 3D rendering programma vanuit de IronCAD interface om realistische real-time renderings te maken. Gebruikers kunnen de gegevens wijzigen van IronCAD om de geometrie in KeyShot te updaten met behoud van informatie over de toegepaste materialen, waardoor veranderingen in het real-time visualisatieproces naadloos worden vergemakkelijkt.