3D-ontwerptools voor productiviteit

Doe meer in minder tijd met voorgebouwde CAD-onderdelencatalogi, native FEA, vertalers en IronCAD rendering integratie.

Multiphysics voor IronCAD

Volledig geïntegreerde FEA Multiphysics-simulatiesoftware

Analyse de simulation FEA Multiphysics In-CAD

Multi-fysische In-CAD FEA-analyse

Multiphysics voor IronCAD is een volledig geïntegreerde multiphysics FEA-simulatietool die direct in de interface IronCAD werkt.. Voeg gewoon materiaal, krachten en spanningen toe aan een IronCAD-model en klik op de knop "Automatische resolutie" om de analyseresultaten te genereren. Als er vervolgens wijzigingen in het model worden aangebracht, wordt de ingebouwde associativiteit eenvoudigweg geüpdatet en opgelost.

Modes d'analyse multiples

Meerdere analysemodi

gebruikers, biedt Multiphysics voor IronCAD volledig gekoppelde multiphysics voor stress, thermische en elektrostatische analyse. De geïntegreerde software voor multifysische simulatie omvat de volgende soorten analyses: statische/stabiele toestand; dynamische/transiënte respons; modale/trillingsmodi; buckling instabiliteit; en frequentiedomein.

Des fonctionnalités supplémentaires

Extra functies

Voor gespecialiseerde gebruikers kan Multiphysics voor IronCAD worden aangevuld met extra functionaliteit. Het Advance-pakket omvat uitgebreide vervormings- en rotatiefuncties en kan worden gebruikt om niet-lineaire elastische materialen, kunststoffen en schuim te modelleren. De Advanced Dynamic add-on omvat niet-lineaire modale knikanalyse en spanningsversterkte boogvervorming, en het Fluid-pakket dekt de impact van de stromingsfysica.