3D-ontwerptools voor productiviteit

Doe meer in minder tijd met voorgebouwde CAD-onderdelencatalogi, native FEA, vertalers en IronCAD rendering integratie.

SimWise Motion

Geïntegreerde CAD-bewegingssimulatie

Intégration directe avec IronCAD

Directe integratie met IronCAD

Gebruik de native SimWise Motion integratie voor IronCAD om met een enkele klik kinematische en dynamische bewegingen nauwkeurig te simuleren. Evalueer de functionaliteit en de prestaties van uw ontwerpen in een vroeg stadium van het proces om mechanische problemen op te lossen vóór het maken van prototypes en de productie, en beantwoord de belangrijke vragen: "Werkt mijn ontwerp? en "Zal het breken?" en eerder vroeger dan later.

Puissantes capacités de simulation de mouvement

Krachtige bewegingssimulatiemogelijkheden

Met SimWise Motion kunt u verschillende bewegingskarakteristieken aan uw model toevoegen, zodat uw simulatie de functionaliteit van het echte woord weerspiegelt. De IronCAD SimWise Motion integratie ondersteunt motoren, actuatoren, zwaartekracht, realistisch lichaamscontact, veren, wrijving, demping en andere gegenereerde krachten indien nodig. Zodra u uw parameters hebt geselecteerd, genereert SimWise Motion animaties die u de visuele informatie geven die u nodig hebt om te begrijpen of uw ontwerp goed zal werken.

PDonnées d'ingénierie basées sur la physique

Technische gegevens op basis van fysica

SimWise Motion berekent verschillende soorten resultaten die u kunt gebruiken om de werking van uw ontwerp te verifiëren, waaronder op fysica gebaseerde engineeringgegevens die verband houden met de beweging van de assemblage. Resultaatvectoren en grafieken van verplaatsing, snelheid, versnelling en krachten geven u de numerieke informatie die u nodig heeft om de prestaties van uw ontwerp volledig te begrijpen. Wanneer u wijzigingen in het ontwerp aanbrengt, kunt u de gegevens vergelijken om de verbetering van het ontwerp te verifiëren.