Over IronCAD

Innovatie en productiviteit

IronCAD werd in maart 2001 opgericht om gebruikersgerichte 3D-ontwerpsoftware te ontwikkelen om de productiviteit te verbeteren en ontwerpers en ingenieurs te helpen slagen in hun vakgebied. Sindsdien hebben we tal van 3D-modelleringstools gemaakt die nieuwe richtingen voor engineering ontwerpsoftware hebben gesmeed.

Efficiëntie en samenwerking

IronCAD Design Collaboration Suite is de winnaar van een groot aantal industrieprijzen en is een intuïtieve oplossing voor de productiviteit van 3D-ontwerpen, die de gebruikers meer mogelijkheden biedt, de efficiëntie verhoogt en de 3D-samenwerking in de hele onderneming uitbreidt. IronCAD engineering ontwerpsoftwareproducten zijn ontworpen om stand-alone te worden gebruikt, om een bestaande ontwerpomgeving aan te vullen en om met elkaar de samenwerking tussen afdelingen te vergemakkelijken.

Adoptie internationaal

Het hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta, Georgia. De productontwikkelings- en administratieteams van IronCAD worden ondersteund door een wereldwijd netwerk van wederverkopers die de lokale verkoop en marketing in hun respectievelijke gebieden beheren. Tot op heden heeft IronCAD wereldwijd honderdduizenden gelicentieerde gebruikers.