Tooling ontwerpsoftware

Gereedschapsontwerpsoftware moet zo worden ontworpen dat deze snel en snel kan worden aangepast. Het vermogen van IronCAD om direct en op historie gebaseerd ontwerp naadloos te combineren, in combinatie met de tijdbesparende functies, maakt IronCAD tot een ideale CAD-software voor tooling engineers.

Gebruik de kracht van IronCAD voor het ontwerpen van gereedschappen. Probeer IronCAD nu

Oplossingen voor gereedschapsontwerpers

IronCAD's voorgeladen vormcatalogi kunnen worden gebruikt om het gereedschapsontwerp opnieuw te starten. Bovendien vergemakkelijkt de mogelijkheid om directe modellering en historiegebaseerde modellering naadloos te mengen, ongeacht hoe het model is gebouwd, het verandermanagement gedurende het hele ontwerpproces van de tool.

Innovatieve modellering

Het model is vrij te combineren met directe bewerking en geschiedenis gedurende het hele ontwerpproces, ongeacht de manier waarop het model is gebouwd.

Minimaal gegevensbeheer

Gebruik de IronCAD Unified Design Scene om onderdelen en assemblages in één bestand te maken. Geen externe links voor vereenvoudigd gegevensbeheer.

Tijdsbesparende catalogi

De talrijke voorgedefinieerde catalogi van vormen en standaardonderdelen van IronCAD kunnen worden gebruikt om het ontwerpproces van het gereedschap te versnellen.