Modulaire ontwerpsoftware

IronCAD is ontworpen om te functioneren als modulaire ontwerpsoftware wanneer deze is uitgerust met een CAD-inhoudscatalogus. Bouw CAD-modellen - of laad bestaande CAD-modellen - in IronCAD , sla ze op in catalogi, en gebruik ze dan om aangepaste assemblages te maken door eenvoudigweg onderdelen te slepen en te laten vallen in de ontwerpcène.

Maak gebruik van de kracht van IronCAD voor een modulair ontwerp. Probeer IronCAD nu

Oplossingen voor modulaire productontwerpers

IronCAD's eenfasige omgeving, in combinatie met de intelligente CAD-inhoud - onderdelencatalogi die eenvoudig in elkaar passen - kan iedereen die IronCAD of IronCAD COMPOSE gebruiken om levensvatbare ontwerpen te maken met behulp van vooraf gedefinieerde modulaire componenten.

Aangepaste onderdelencatalogi

Maak intelligente CAD-onderdeel- en montagecatalogi die kunnen worden gedeeld door IronCAD-gebruikers voor een modulair productontwerp.

Minimaal gegevensbeheer

Bouw modulaire ontwerpen uit vooraf gedefinieerde onderdelen in de eenfase-omgeving van IronCAD, zonder links of meerdere bestanden.

Verkoopuitbreidingstools

Vraag de verkoopdienst om IronCAD COMPOSE in het veld te gebruiken voor het ontwerpen van modulaire systemen in real time en het genereren van materiaallijsten op locatie..