Plaatmetaal bewerkingssoftware

IRONCAD is een CAD-programma met een suite van plaatwerkspecifieke gereedschappen en is een krachtige plaatbewerkingssoftware. Ontwerp in 3D, zet vervolgens een onderdeel of assemblage in 2D in voor productie, of werk in 2D en gebruik de 3D-visualisatiemogelijkheden van IRONCAD om beter met klanten te communiceren.

Maak gebruik van de kracht van IRONCAD voor het ontwerpen van plaatwerk. Probeer IronCAD nu

Oplossingen voor ontwerpers van plaatwerk

De mogelijkheid van IRONCAD om vrij te bewegen tussen 3D CAD en 2D CAD maakt het een perfecte plaatwerksoftware. Bovendien is de intuïtieve interface gemakkelijk te begrijpen en is het voorgeladen met een tijdbesparende catalogus van plaatwerkonderdelen, zoals standaard fasters.

Gereedschap voor plaatbewerking

IRONCAD wordt geleverd met een catalogus van plaatwerkonderdelen die in elk plaatwerkontwerp kunnen worden geschoven en neergezet.

Ongeëvenaarde compatibiliteit

Lees en schrijf meerdere bestandstypes, zodat u kunt samenwerken met ingenieurs met behulp van andere 3D of 2D CAD-programma's.

Snelle leercurve

IRONCAD is ontworpen om onze intuïtieve interactie met de fysieke wereld te weerspiegelen en kan in slechts enkele dagen onder de knie worden gekregen.