' '

CAD ontworpen voor ingenieursstudenten

Het leren van ontwerpconcepten op school mag niet worden gehinderd door moeilijke CAD-software. Begin vandaag nog met de gratis studentenversie van IronCAD, de productiviteitsleider die in instellingen over de hele wereld wordt gebruikt.

Professionele CAD voor studenten

IronCAD is toegewijd aan het helpen van leerlingen bij het leren van 3D-ontwerp en heeft samengewerkt met onderwijsinstellingen over de hele wereld om de kracht van zijn intuïtieve 3D-ontwerpsoftware in elk klaslokaal te brengen. Als student kunt u een gratis licentie krijgen van IronCAD om te gebruiken voor uw schoolwerk en projecten. Registreer gewoon voor uw licentie, download IronCAD en een vertegenwoordiger zal contact met u opnemen met uw licentie.

Logiciel de CAO complet gratuit

Gratis volledige CAD-software

Hebben we al gezegd dat IronCAD gratis is voor huidige studenten. Het is geen vereenvoudigde versie, maar de volledige versie die je kunt gebruiken in je schoolwerk en projecten. Met de intuïtieve ontwerpbenadering van IronCAD kunt u zich richten op uw engineeringstudies en IronCAD gebruiken om u te helpen bij uw werk zonder tijd te verspillen aan het leren van complexe engineeringontwerpsoftware..

Conçu comme vous pensez

Ontworpen zoals je denkt

De IronCAD 3D-modelleersoftware stelt de leerlingen in staat om zich te concentreren op het ontwerp door hen een intuïtief platform te bieden dat de manier waarop we met de fysieke wereld omgaan weerspiegelt. Herpositioneer eenvoudig 3D-componenten met de gepatenteerde TriBall visualisatietool ™, pas het formaat van objecten aan door ze met handgrepen uit te rekken en sleep voorgedefinieerde vormen naar de ontwerpscène voor een sneller en efficiënter ontwerpproces.

CAD puissant pour les ingénieurs

Krachtige CAD voor ingenieurs

Studenten van IronCAD ontvangen het complete CAD-product dat onze professionele ontwerpers, ingenieurs, machinebouwers en constructeurs dagelijks gebruiken. De studentenversie bevat ook toegang tot de gratis versie van Multiphysics FEA , in staat om uw ontwerpconcepten te simuleren, geïntegreerde 2D en volledige import/export. het delen van mogelijkheden in andere processen zoals CAM. Maak bovendien gebruik van gratis tutorials , webinars en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van IronCAD.Als u wilt dat uw senior design project minder stressvol is met één-klik assemblage en een enkeltraps ruimte, zoek dan niet verder!

Leer technische concepten en laat IronCAD het ontwerp doen zonder een CAD-expert te zijn.

We gebruikten IronCAD voor FIRST Robotic en het was gemakkelijk om verschillende concepten uit te proberen en te valideren voordat de robot werd geproduceerd.