Zonder twijfel, een betere manier om te ontwerpen

Maak snel offertevoorstellen, ontwerp meer iteraties in minder tijd, verbeter de productkwaliteit en ontwerp simpelweg sneller dan elk ander CAD-systeem dat vandaag de dag beschikbaar is.

Sneller ontwerpen, productiever worden en betere producten produceren. Probeer IronCAD nu

Ontwerp uw manier van denken

Met IronCAD kunt u de manier waarop u in de wereld met elkaar omgaat, intuïtief in 3D ontwerpen. Laat vormen, onderdelen en assemblages vallen uit oneindig aanpasbare catalogi, sleep ze om in enkele seconden nauwkeurige wijzigingen aan te brengen en maak eenvoudig assemblages in één enkel bestand. Het is een fundamenteel betere manier om te ontwerpen.

Il est plus rapide à concevoir, plus facile à apprendre et plus flexible à modifier que les logiciels de CAO 3D traditionnels.

De snelheid om de toekomst uit te vinden, met tijd om het te zien ontvouwen.

De snelheid om de toekomst uit te vinden, met tijd om het te zien ontvouwen.

Met IronCAD kunt u snel modelleren, en we horen heel snel. Loop vooruit op uw concurrenten en laat uw producten sneller op de markt komen met tools die veel van de repetitieve stappen van traditionele 3D CAD vermijden. Simpel gezegd, krijg je een veel hoger rendement op je investering voor elke minuut die je besteedt met CAD-software.

“IronCAD heeft het ontwerpproces veel efficiënter gemaakt door onze ontwerpers flexibeler en vrijer in hun werk te laten zijn dan ooit tevoren. We zouden nooit zo efficiënt kunnen zijn met Pro/E of andere op beperkingen gebaseerde systemen.. ”- Anders Uddman - Ankarsrum Motors

Leer in dagen, niet in maanden. Integreer IronCAD eenvoudig in uw bestaande workflows.

Leer in dagen, niet in maanden. Integreer IronCAD eenvoudig in uw bestaande workflows.

IronCAD is ontworpen om te communiceren in 3D, net als in de echte wereld. Onze tools zijn niet alleen krachtig, maar ook uiterst intuïtief. Veel mensen kunnen IronCAD comfortabel gebruiken in uren of dagen, niet weken of maanden, in tegenstelling tot de meeste CAD-software. Integreer IronCAD snel in uw bestaande workflows en begin direct met het produceren van resultaten.

“We gebruiken ongeveer 20 IronCAD-stoelen. Je kunt veel sneller in 3D ontwerpen dan normale programma's, en het is zo gemakkelijk dat zelfs een 15-jarige jongen het in 2 dagen kan leren. – Johannes Schreiber – Robotunits

Breng wijzigingen aan in het ontwerp wanneer u maar wilt. Niet wanneer uw CAD-software besluit om u

Breng wijzigingen aan in het ontwerp wanneer u maar wilt. Niet wanneer uw CAD-software besluit om u.

Verander het ontwerp in enkele seconden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe het model tot stand is gekomen of over het breken van de geschiedenisboom. De tijd en het geld dat wordt besteed aan het maken van late ontwerpwijzigingen is gewoonweg krankzinnig, IronCAD verandert dat. IronCAD stelt u in staat om te modelleren met of zonder geschiedenisafhankelijkheid. Dus het is gemakkelijk om uw model aan te passen.

“IronCAD vereenvoudigt en versnelt het ontwerpproces door gebruikers de vrijheid te geven om nauwkeurig maar zonder beperkingen te werken. Met gereedschappen als TriBall en SmartAssembly kunnen we snel - en net zo snel - ontwerpen om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.” – Michael J. Allen – Skyline Exhibits

We willen het u graag bewijzen!

We willen het u graag bewijzen!

Laat ons u tonen hoeveel productiever uw bedrijf kan zijn met IronCAD. Probeer onze gratis proefversie en een vertegenwoordiger zal contact met u opnemen om u te laten zien hoe onze verschillen uw workflow kunnen verbeteren.