DRAFT - 2D CAD-software die de kloof met 3D overbrugt

Mijn 3D-gegevens in 2D detailleren

IronCAD DRAFT is een krachtige en betaalbare 2D CAD-software met een gebruiksvriendelijke interface en unieke 3D-integratiemogelijkheden. Gebruik IronCAD DRAFT om 3D-modelgegevens van klanten en collega's te analyseren, te exploiteren, te renderen en er naar te verwijzen, terwijl u werkt in een 2D CAD-omgeving met een vertrouwde gebruikersinterface en veelgebruikte detailleringshulpmiddelen.


2D CAD-software die de kloof met 3D overbrugt


Bibliotheek van kant-en-klare onderdelen

Bibliotheek van kant-en-klare onderdelen

IronCAD DRAFT bevat een bibliotheek met honderden standaardonderdeelontwerpen met bijbehorende parametrische gegevens. Sleep de gewenste onderdelen eenvoudigweg naar de ontwerpomgeving en specificeer de parameters. De onderdelen worden automatisch aangemaakt en gepresenteerd in een standaard 2D CAD-software-layout, wat een aanzienlijke besparing van ontwerptijd oplevert.Gebruik maken van bestaande gegevens en expertise

IronCAD DRAFT zal niet alleen bestanden importeren van alle belangrijke 2D CAD-software, met behoud van de technische gegevens, maar kan ook worden gebruikt om deze ontwerpen om te zetten in 3D-catalogi voor gebruik in toekomstige projecten. Door de ondersteuning van AutoCAD commando's belooft IronCAD DRAFT een eenvoudige leercurve voor 2D CAD-veteranen die willen samenwerken met collega's die in 3D werken en uiteindelijk zelf naar 3D willen overschakelen.

Gebruik maken van bestaande gegevens en expertise