IronCAD ACADEMY

Gevorderde training(*) met Josh

Meer dan 6 uur aan videotrainingsinhoud om u te helpen het meeste uit IronCAD te halen. Leer hoe u geautomatiseerde sjablonen maakt, parameters gebruikt, snap-snap-catalogi maakt en dynamische prijsinformatie aan uw onderdelen toevoegt om te gebruiken voor offertes en schattingen.

  • Leer hoe u SmartModels met parameters maakt.
  • Leer hoe u magnetische catalogi maakt.
  • Leer hoe u prijsinformatie toevoegt om offerte- en verkoopsjablonen te gebruiken.
  • Leer hoe u onderdelen aan elkaar kunt koppelen.
  • Lees meer over de verschillende soorten instellingen en hoe u ze toepast.
  • Bekijk Design Variations om te wisselen tussen verschillende versies van dezelfde sjabloon.

Kost: 299 € (excl. BTW)

Geïnteresseerd? Hier klikken

(*) en Engels

IronCAD ACADEMY

Trainingen in je eigen tempo.

Deze 17 lessen zijn ontworpen om in één dag te worden voltooid en verkennen het potentieel van IronCAD door u door de belangrijkste functies en verschillende voorbeeldprojecten te leiden.

Oefeningen

User interface

01/02/2022

Krijg een overzicht van de IRONCAD-gebruikersinterface, inclusief de hoofdlintbalk, catalogi en aan de slag met een eenvoudig concept voor slepen en neerzetten.

3D-ontwerpscène

01/02/2022

Ontdek de hoofdontwerpomgeving in IronCAD, die zoveel onderdelen en stukken bevat als u wilt in één bestand, wat het bestandsbeheer vereenvoudigt.

Catalogi

01/02/2022

Leer de basis van de krachtige slepen-en-neerzetten-catalogi van IRONCAD, inclusief het gebruik van de vooraf geladen catalogi en het maken van uw eigen catalogi.

Handgrepen

01/02/2022

Leer hoe grepen worden gebruikt om de geometrie in elk aspect van de ontwerpomgeving aan te passen. Gewoon klikken, duwen en trekken om aan te passen.

***

Triball

01/02/2022

Ontdek de fundamentele rol die TriBall speelt tijdens het ontwerpproces, het stelt je in staat om bijna alles wat je kunt selecteren in een 3D-scène te positioneren.

Aanmaak van stuk

01/02/2022

Kijk hoe IronCAD slepen-en-neerzetten en duwen-en-trekken-functionaliteit kan gebruiken om in slechts enkele minuten een basisontwerp van 3D-onderdelen te maken.

Gegevens import/export.

01/02/2022

Importeer belangrijke CAD-bestandsindelingen in de uniforme IronCAD-scène. Exporteer naar de gekozen bestandstype en deel met medewerkers op andere platforms.

Maken van 2D-tekeningen

01/02/2022

Lees meer over de twee technische tekenomgevingen die door IronCAD worden ondersteund: 2D Drawing en CAXA Draft, die annotaties versnellen.

***