< IronCAD Krachtige CAD-vertaler

Translate

Krachtige CAD-vertaler

Verlies nooit gegevens tijdens het vertalen

De dubbele ACIS- en Parasolid-kernen van de IronCAD Design Collaboration Suite garanderen foutloze import en export van native SAT- en X_T-bestanden en van gangbare bestandsformaten zoals IGES, CATIA V4 en STEP. Voeg een CAD-vertaler toe aan uw IronCAD product naar keuze om toegang te krijgen tot native formaten zoals CATIA V5 / V6, Pro / E (Creo), UG / NX, SolidWorks, SolidEdge, JT en Inventor, waardoor uw potentieel voor samenwerking op CAD-platforms wordt vergroot.


Krachtige CAD-vertaler


IronCAD-TRANS en INOVATE-TRANS

IronCAD-TRANS en INOVATE-TRANS

Native CAD Vertalers die parallel werken met IronCAD en INOVATE , respectievelijk , IronCAD-TRANS en INOVATE-TRANS bieden zowel lees- en schrijffuncties voor CATIA als leesfuncties voor Pro/E, Unigraphics, Solidworks, SolidEdge, JT en Inventor-bestanden, waardoor ontwerpers kunnen samenwerken met collega's en externe collega's met behulp van een breed scala aan bestanden. CAD-programma's.DRAFT-TRANS

DRAFT-TRANS is een native CAD converter voor IronCAD DRAFT biedt leesfuncties voor CATIA, Pro/E, Unigraphics, SolidWorks, SolidEdge, JT en Inventor. Het is een zeer krachtige en kosteneffectieve oplossing voor 2D CAD-gebruikers die moeten samenwerken met collega's die werken met een breed scala aan platforms en 3D-modellering bestandstypes.

Ironcad-simple-dynmique-puissant