De IronCAD-functies die het succesvol maken

Dessin 2D associatif

Associatieve 2D-tekening

3D-modellen weergeven op 2D-tekeningen. Maak maatsets, secties, onderdeeluitbreidingen en onderdeellijsten. Kan worden geëxporteerd in DWG/DXF-formaat en direct worden geopend in PDF-formaat.

Créer des vidéos explicatives

Maak uitlegvideo's

Met ingebouwde tools worden animaties gemaakt door bewegings- en animatiepresets in de 3D-omgeving te slepen en neer te zetten op objecten, onderdelen of assemblages. Toon montage of leg functie uit.

Construire dans la compilation

Ingebouwde compilatie

Eén of 10.000 stuks in hetzelfde bestand. Ontwerp sneller, nauwkeuriger en flexibeler ter plaatse in de bouw! Verbind alleen wanneer en als je wilt.

Solution 2D qui gère les fichiers DWG

2D-oplossing die DWG-bestanden verwerkt

Er is een extra krachtige 2D-tool geïntegreerd en meegeleverd die de noodzaak oplost om nieuwe DWG/DXF-tekeningen te openen, te bewerken of te maken.

Pousser et tirer

"Drag & drop"

Gebruik in plaats van langzame bewerking van 2D-profielen push-pull-technologie (drag & drop) rechtstreeks in 3D om afmetingen sneller en nauwkeuriger af te stemmen op andere onderdelen, zelfs in andere builds.

Stucture claire

Duidelijke structuur

De groepsstructuur van functies in de geschiedenisboom kan vrij worden gewijzigd. Verander de volgorde van rotatie van verschillende effecten of splits de eerste functie, u voorkomt veel fouten die in andere systemen voorkomen.

Catalogues personnalisables

Aanpasbare catalogi

"Drag and Drop" vanuit kant-en-klare geometriecatalogi. Of maak uw eigen catalogi, voeg functies, onderdelen en veelgebruikte builds toe - allemaal door slepen en neerzetten!

Technologie brevetée

Gepatenteerde technologie

's Werelds enige CAD-systeem met solide dual-core technologie, waardoor u onder andere beter kunt importeren/exporteren. ACIS en Parasolid worden gebruikt - verander zoals je wilt!

Avec ou sans contraintes

Met of zonder beperkingen

Beperkingen zijn niet langer een verplichting maar een optie. Verlaag uw tijd en kosten door alleen beperkingen te gebruiken wanneer dit gerechtvaardigd is. Minder beheer!

Gérer les dessins 2D DWG et DXF

Beheer 2D DWG- en DXF-tekeningen

Maak nieuwe 2D DWG/DXF-tekeningen of open bestaande tekeningen. Uitstekend import/exportbeheer. Converteren naar 3D of omgekeerd exporteer het 2D DXF-bestand naar een lasersnijder.

Outil de positionnement breveté

Gepatenteerde positioneringstool

Een van de krachtigste tools in de CAD-geschiedenis - The Triball! Verplaats, kopieer, link onderdelen en compilaties met slechts een paar klikken. Als een hand in de 3D-ruimte!

Historique flexible

Flexibele geschiedenis

Met IronAD kunt u met één klik compilaties maken. Slepen en neerzetten van onderdelen en samenstellingen vrij tussen hen! Creëer en wijzig complete structuren in seconden.

Modifier l'esquisse avec les poignées

Wijzig de schets met grepen

Lijnen in een schets kunnen direct in de 3D-omgeving worden bewerkt. U kunt gemakkelijk afstanden controleren en instellen, zelfs voor feesten in andere compilaties.

Création de dessins 2D à la volée

Maak 2D-tekeningen in een oogwenk

Maak automatisch honderden tekeningen voor elk deel van uw compilatie met slechts een paar toetsaanslagen.

Édition directe puissante

Krachtige directe bewerking

Wijzig geïmporteerde geometrie met DFM zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het ontwerp van onderdelen. Functies zijn niet nodig bij deze techniek.

Rendu en un clic

Render in één klik

Ingebouwde tools maken renders met een druk op de knop! Voeg uw logo of verschillende materialen direct toe aan het 3D-model. Zie ook KeyShot voor andere mogelijkheden.

Tôlerie

Sheet metal

Drag & drop een plaatwerkdetail of importeren en distribueren. Ontwerp snel en intuïtief. Maak bladcontouren, inclusief DXF, met een enkele klik.